top of page
128-KIL_5110.jpg

Mat og 

drikke

 

kortreist og hjemmelaget
 

147-KIL_5272.jpg

Enkelt, raust og godt

med kjærlighet til lokale råvarer (og Italia)

Vi elsker mat på Nordre Jønnes Gård. Og selv om vi er en B&B kan du selvsagt få mer enn bare frokost hos oss. Vi serverer både lunsj og middag til de som ønsker det. Begge deler bestiller du på forhånd (senest 2 dager før).

Middag består normalt av en treretters meny, med utgangspunkt sesong og tilgjengelighet på lokale råvarer. 

Vi prøver ikke å være en fancy restaurant, men er opptatt av å servere god, hjemmelaget mat i rause porsjoner. For oss er det ikke den kunstneriske presentasjonen som er viktigst, men respekten for råvarene. Fordi vi elsker Italia, og mener at råvarene skal spille hovedrollen i god mat, forsøker vi så langt det lar seg gjøre å lage maten av råvarer vi har produsert selv, eller lokale råvarer - men i en italiensk innpakning. Tross alt ligger vi midt i matfatet, og distriktet flommer over av dyktige produsenter. Det er ikke tilfeldig at Hadeland omtales som "Nordens Toscana"!

Maten serverer vi som regel i spisestuen, hvor alle gjestene møtes rundt samme bord. Men det hender også at vi dekker på i stabburet - enten når vi har større arrangementer eller bare fordi vi har lyst.

Vi har også en stor, vedfyrt pizzaovn på gården. Og så glad i pizza som vi er selv, er det ikke sjeldent at vi fyrer i den og tilbyr gjestene deilig pizza med lokale spesialiteter som topping. 

Velkommen til bords!

q

q

men du får restaurantfølelse, altså!

så snart vi har godkjenningene på plass.

049-KIL_1715.jpg

q

bottom of page