top of page
230-KIL_6131.jpg

Seng og

frokost

 

God
 

deilig
 

037-KIL_1648.jpg

Når du våkner uthvilt til fuglekvitter.

Hovedhuset på gården er i sin helhet omgjort til et hyggelig Bed & Breakfast, og har i dag 7 dobbeltrom og 3 bad. Fire av rommene har i tillegg egen vask, slik at deler av stell og tannpuss kan gjøres der om man ønsker det. Alle rommene har vakker utsikt mot Randsfjorden eller kulturlandskapet rundt gården.

Rommene er utstyrt med behagelige Svane Intelligel senger, deilig sengetøy, morgenkåper, varme tøfler og hygieneprodukter fra norske Fitjar Islands. 

Fra våren 2023 tilbyr vi også luksuriøs glamping ved bredden av Randsfjorden i to store glampingtelt - med hotellstandard. Dette kan du lese mer om på våre bookingsider.

Som gjest står også det meste av hovedhuset og utearealene til disposisjon. Vi har en stor, koselig stue hvor du kan slappe av med en bok foran peisovnen, eller slå av en prat over en kaffe med noen av de andre gjestene. Ute finner du flere sittegrupper i solen, eplehage, fotballbane - og et fantastisk kulturlandskap som skapt for å gå rolige turer. 

Nordre Jønnes ligger østvendt på vestsiden av Randsfjorden. Det betyr at soloppgangene på gården er fantastiske, og kan ta pusten fra hvem som helst.  Vi nekter selvsagt ikke natteravner å holde seg våkne, men Nordre Jønnes Gård er nok mer et sted for morgenfugler enn natteravner. Hvis du liker soloppganger da.

eller seng og frokost som
vi kaller det

q

s

s

altså på vakre Hadeland

KIL-2028.jpg

Det føles som om solen alltid skinner

bottom of page