top of page
026-KIL_4713.jpg

Praktisk
informasjon

q

for deg som kommer 
på besøk

040-KIL_1658.jpg

Hva finner du på rommene?

Alle rommene er utstyrt med deilige Svane Intelligel senger som gjør at du sover godt, og våkner uthvilt. Alle gjester får også låne frottébadekåper og ulltøfler som er praktisk når du skal benytte deg av ett av de 3 badene. Og selv om vi anbefaler å legge vekk mobil og PC og heller nyte roen og naturen, har vi også gratis Wifi for alle våre gjester. 

Avbestilling

men å snakke sammen er også gratis!

q

Du kan avbestille oppholdet ditt kostnadsfritt inntil 14 dager før planlagte ankomstdag. Avbestillinger etter dette vil belastes med 50%.  Avbestillinger senere enn 48 timer belastes i sin helhet. Avbestillinger gjøres på mail til mette@nordrejonnes.no

Måltider og matintoleranser

Dersom du har noen allergier eller begrensninger i kostholdet er det viktig at du gir beskjed om det på forhånd. Vi lager normalt variert mat, basert på både fisk, kjøtt, grønnsaker og meieriprodukter. Men vi forsøker å tilpasse maten etter spesielle behov om vi vet om det på forhånd.

Et sted for voksne

Nordre Jønnes Gård er primært et sted hvor voksne skal kunne få et avbrekk fra en travel hverdag. Derfor har vi en nedre aldersgrense på 10 år for våre gjester.

069-KIL_4805.jpg
KIL-5372.jpg

I alle fall hunder

Kjæledyr tillatt

Nordre Jønnes Gård er et sted hvor hunder er velkomne, så lenge de ikke tas med opp i senger eller sofaer. Vi har allikevel holdt av en fløy i soveromsavdelingen hvor vi holder det hundefritt, så dersom du er litt allergisk skal vi sørge for at du får et rom i denne delen av huset. Men er du veldig allergisk er det greit å vite at du kan møte på hunder hos oss. Og dersom du tar med hunden din setter vi pris på om du gir oss beskjed om dette på forhånd slik at vi kan ta hensyn til både deg, hunden din og andre gjesters behov.

Elbil på Nordre Jønnes Gård

Enn så lenge har vi ikke fått etablert egen elbillader på gården. Vi anbefaler derfor alle med elbil å sørge for å ha nok batterikapasitet til å komme seg til nærmeste lader (det finnes i bygda 7 km unna, men ikke hurtiglader) når dere kommer. 

q

204-KIL_5752.jpg
bottom of page